Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Vende pune të lira

Aplikimi për punë online

– SPECIALIST I MJEKËSISË SOCIALE
– STOMATOLOG /DENTIST
– OFTALMOLOG /OKULIST
– INFERMIERE – MAMI
– INFERMIERE INSTRUMENTISTE/STERILIZIM
– TEKNIK FARMACEUTIK
– NDIHMËS MJEK
– HIGJENIST
– PROGRAMER
– NDIHMËS KUZHINIER
– SHËRBYES LINJE NË RESTORANT

Ju inkurajojmë të dërgoni aplikimin tuaj në: vrabotuvanje@zmc.mk duke theksuar pozicionin e punës për të cilën jeni të interesuar. Bëhuni edhe ju pjesë e ekipit tonë të suksesshëm.

*Vetëm kandidatët që plotësojnë kushtet dhe që do të jenë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

*Të gjitha aplikimet e pranuara do të trajtohen me konfidencialitet të plotë.

Ju presim!