Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Dietologji dhe nutricionizëm

Me anë të klikimit në linkun në vijim mund të bëni rezervimin e terminit tuaj on-line ose duke na kontaktuar në numrin tonë të telefonit në 02 3091 484

  • Këshillim nutritiv (për marrjen e ushqimit)
  • Kontroll për këshillimin nutritiv
  • Këshillim nutritiv me dietoterapi

Departamenti i dietologjisë dhe nutricionizmit në Spitalin klinik Zhan Mitrev është plotësisht i përkushtuar për të ofruar shërbime dhe mbështetje me cilësi të lartë për pacientët të cilët do të mund të zotërojnë zakone të shëndetshme të mënyrës së ushqyerit.

Sipas nevojave të pacientëve ambulatorë dhe ata të shtruar në spital, departamenti i dietologjisë dhe nutricionizmit kryen këto shërbime:

Orari i punës

E hënë – E premte nga ora 08:00 – 16:00

Marina Relushkoska