Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Мисија, визија и вредности

Мисија

Да придонесеме за подобрување на здравјето на нашите пациенти и зголемување на нивното задоволство преку обезбедување на најдобра грижа за секој пациент преку врвни здравствени услуги, постојана едукација и примена на најсовремени методи во целокупниот процес на работа.

Визија

ЦЕНТАР НА ИЗВОНРЕДНОСТ
Национален и регионален лидер во понудата на врвни здравствени услуги и беспрекорна нега, секогаш прв избор на пациентите и нивен партнер од доверба.

Вредности

ДОВЕРБА, ПОСВЕТЕНОСТ, ЕКСПЕРТИЗА, ИНОВАТИВНОСТ, ИНТЕГРИТЕТ
Пациентот е во центарот на нашето внимание. Дијагностиката, лекувањето и грижата за него е суштината на сите наши активности. Таа продолжува и по напуштањето на клиниката од страна на пациентот. Градиме партнерства со пациетите и тоа е наша и нивна најголема придобивка, која ја оддржуваме и унапредуваме во континуитет, затоа што решавањето на здравствените предизвици се наша цел.