Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Аптека

ФИЛА-АПТЕКА

Во склоп на болницата се наоѓа аптеката која е од отворен тип. Во неа може да се набават сите видови на лекови, суплементи од реномирани производители, производи за нега, козметика, медицински помагала и апарати. Се изработуваат и магистрални лекови.

На располагање е секако стручниот персонал – фармацевтите кои со својот професионален пристап и комуникација ќе излезат во пресрет на сите ваши потреби.

Работното време

понеделник – петок  07:00 – 21:00 часот

викенди 09:00 – 15:00 часот

празници 08:00 – 16:00 часот

Контакт телефон:

02/3104-926