Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

29.07.2020

Клиничката болница ,,Жан Митрев,, и РК „Голден Арт КЛ7“ и понатаму партнери во спортот

Клиничката болница ,,Жан Митрев,, останува медицински партнер кој ќе се грижи за здравјето на сите селекции од РК „Голден Арт КЛ7“. Деновиве во нашата клиника се одвиваат спортските прегледи на сите генерации ракометари од овој клуб кои вклучуваат: ЕКГ, ехо на срце , стрес тест и проверка на крвната слика, но секако најпрвин беа спроведени тестирања за COVID-19.

Стратегијата која ја спроведува и согласно која функционира РК „Голден Арт КЛ7“ е афирмација на млади македонски талентирани играчи. Со нашиот ангажман и подршка која несебично ја даваме сакаме позитивно да влијаеме на развој и промоција на талентираните млади домашни играчи и на спортот генерално.