Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

25.03.2020

Ново известување – Zan Mitrev Clinic

Почитувани,

Ве информираме дека од утре 26. 03. 2020 година, Zan Mitrev Clinic воведува домашна посета секој работен ден од 08 до 16 часот за кардиовскуларен преглед за сите пациенти кои поради вонредните мерки на владата не се во можност да дојдат регуларно да направат преглед во клиниката.

Од дома може да се направат и лабораториските испитувања за истите пациенти.

Исто така, клиниката нуди посебна услуга за земање на примерок (тест) за COVID-19 од дома.

За повеќе информации како и закажување на термин Ве молиме да контактирате на: 02/3091-484 или infosalter@zmc.mk

Со почит,
Zan Mitrev Clinic