Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

Zan Mitrev Clinic и Д-р Дијана Попевски дел од престижната студија за Третман на септични пациенти со Oxiris терапија

Назад до Блог

17.04.2019

Zan Mitrev Clinic и Д-р Дијана Попевски дел од престижната студија за Третман на септични пациенти со Oxiris терапија

Клиничката Болница Жан Митрев се најде во редот на престижни европски здравствени институции од Италија, Германија, Норвешка, Франција и Белгија со учеството во студијата за Третман на септични пациенти со Oxiris терапија.

Д-р Дијана Попевски е коавтор на студијата, заедно со видни лекари од горенаведените европски земји.

Се работи за посебен вид на континуирана хемодијафилтрација која се применува кај пациенти кои се во тешка септична состојба. Тоа е терапија што се употребува во современите европски болници во третманот на тешко болните пациенти.

Прочитајте ја целата студија тука (https://www.karger.com/Article/FullText/499355)

Со ова уште еднаш потврдивме дека Клиниката Жан Митрев е дел од современиот европски здравствен систем и дека нашите пациенти ја добиваат врвната здравствена грижа.

  • 205
    Shares