Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Центар за женско здравје

how to write an expository essay with examples http://www.produceoasis.com/UserProfile/tabid/89/userId/4658835/Default.aspx how to write a summary cambridge
video how to write an essay for fce https://www.propelio.com/academy/community/profile/kathybowing/ how to write email validation in html
how to write an essay like a professional https://mindmodeling.org/view_profile.php?userid=135984 how to write cover letter for hr job
I need some help with my homework service https://essayup.com/buy-coursework/ how to write an essay about my character service
Essay example writing lab review service reviews reddit admission website company restaurant essay writing service reddit should i write my mathematics extended essay in latex?
how do you write an essay about a book essay writing services best essay writing service singapore

Центарот за комплетен третман на дојка е најсовремениот центар во регионот кој опфаќа брза и прецизна дијагностика сè до хируршки третман.

Мамоматот обезбедува удобно и безболно снимање и дава јасен приказ на секоја дојка, што го редуцира бројот на непотребни биопсии. Со супериорната 3-Д технологија времето на скенирање трае 3,7 секунди и е со минимална доза на зрачење. Истовремено се обезбедува голем број на проекции од сите агли со што се добива сеопфатен и прецизен приказ на дојката. Со 3Д мамографијата се зголемува моќта за рана детекција на карциноми за 20-65%.

Не одложувај, закажи преглед на телефонскиот број +389 3091 484 или

Во пресрет на месец октомври – месецот за подигање на свесноста за канцер на дојка, овозможуваме промотивни цени со намалување од 50% – Валидно до 31.10.2020