Vereinbaren Sie einen Termin

Schedule a review

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

Zan Mitrev Team

Back to Doctors

Прим. Borislav Gogushevski

HNO-Arzt

Place of birth:

Skopje, Mazedonien

E-mail:

Средно училиште – Јосип Броз Тито 1976

Медицински Факултет Скопје 1984

Специјализација во Оториноларингологија 1991

Универзитетска клиника за уво, нос и грло Скопје

Постдипломски курс

– Chaim Sheba Medical Center,Тел Авив, Израел, 1994

Студиски престој

– Ichilov Hospital, Тел Авив, Исраел, 1993

– ACU Utrecht, Холандија, 2000

Македонска оториноларинголоска асоцијација