Vereinbaren Sie einen Termin

Schedule a review

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

Adresse

"Zan Mitrev" Clinic, Str. Bledski Dogovor no.8, Skopje, 1000, Macedonia

E-mail: info@zmc.mk

Kontakt Informationen Phone: 389 2 3091500 Fax: 389 2 3104931

Äquivalenzen: Phone: 15789

Kontaktiere uns

Unsere Polikliniken in Mazedonien :

Poliklinik "Filip Vtori"
Strumica

Ul. Goce Delchev, 113

034/320 302

Poliklinik "Filip Vtori"
Bitola

Ul. 7. März, 10

047/266 633 047/266 631