Vereinbaren Sie einen Termin

Schedule a review

Домашна посета

Почитувани,

Zan Mitrev Clinic воведува нова услуга- ДОМАШНА ПОСЕТА со преглед од кардиолог, за сите пациенти кои поради пандемијата не можат да дојдат во нашата клиника, а имаат кардиоваскуларни заболувања.

Закажете термин за домашна посета во период од 07 до 20 часот секој работен ден, а за викенд од 07 до 15 часот, преку телефонскиот број:  02/3091 484 или преку електронската пошта: infosalter@zmc.mk.

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

Über Uns

Директор:

Жан Митрев

Медицински Директор:

д-р ЕМИЛ СТОИЦОВСКИ

Главна Медицинска Сестра:

Александра Темелковска

Главна медицинска сестра - стационар:

Жанета Богоевска Митева

Главна медицинска сестра - дијагностички центар:

Сузана Костовска

Раководител на администрација:

Славица Пециоска Докузовска