Закажете преглед

Закажи преглед

Домашна посета

Почитувани,

Zan Mitrev Clinic воведува нова услуга- ДОМАШНА ПОСЕТА со преглед од кардиолог, за сите пациенти кои поради пандемијата не можат да дојдат во нашата клиника, а имаат кардиоваскуларни заболувања.

Закажете термин за домашна посета во период од 07 до 20 часот секој работен ден, а за викенд од 07 до 15 часот, преку телефонскиот број:  02/3091 484 или преку електронската пошта: infosalter@zmc.mk.

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

Тимот на Жан Митрев

Назад до Доктори

Д-р Адријана Демироска

Доктор на медицина

Место на раѓање:

E-mail:

adrijana.demiroska@zmc.mk

2009-2013   Средно медицинско образование-  С.О.У “Нико Нестор” Струга 

2013-2019      Медицински факултет- Општа медицина, Универзитет “Св.Кирил и Методиј” Скопје

2019  Лиценциран доктор на медицина

2020

Доктор на медицина во Zan mitrev Clinic

Меѓународен медицински семинар – Салцбург, Американско-Австриска фондација –  Шлос Аренберг (Schloss Arenberg)

Втора меѓународна конференција за асоцијација на неонатологија- Виена, Австрија

42-от Меѓународен медицински научен конгрес, активен учесник – Reflection of the short umbilical cord on neonatal neutrophils

Школо за итна медицина, активен учесник – Охрид, Северна Македонија

Семинар за Hyaluronic Acid Fillers – Скопје

39-от Меѓународен медицински научен конгрес

2009-2012
Волонтер во Црвен крст

Член на Лекарска Комора на Р. Северна Македонија

Германски

Албански

Англиски

Српски