Бобан Нешкоски - Zan Mitrev Clinic

Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Тимот на Жан Митрев

Назад до Доктори

Д-р Бобан Нешкоски

Доктор на медицина

Место на раѓање:

E-mail:

boban.neshkoski@zmc.mk

2012 – 2018

Доктор по општа медицина на Медицински факултет при Универзитетот ,,Гоце Делчев” – Штип, Северна Македонија

2008 – 2012

Средно медицинско училиште “Ѓорче Петров” – Прилеп

 

 

 

2020
Доктор по општа медицина во Клиничка болница Жан Митрев, Скопје, Северна Македонија

2019-2020

Хоспитант на Универзитетска Клиника ,, Johannes Wesling Klinikum” Минден, Германија

2018

Шест месечно стажирање, Општа Болница ,,Борка Талески” Прилеп, Северна Македонија

2017

Хоспитант на оддел за Анестезиологија, Болница – Herz Jesu, Оддел за Анестезиологија Виена, Австрија

Англиски

Германски