Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

Тимот на Жан Митрев

Назад до Доктори

Прим. д-р Борислав Гогушевски

Специјалист по оториноларингологија

Место на раѓање:

Скопје, Македонија

E-mail:

borislav.gogusevski@zmc.mk

1991

Специјализација по оториноларингологија на Универзитетска Клиника за уво, нос и грло при Медицинскиот Факултет во Скопје

1984

Универзитет Св. Кирил и Методиј – Медицински Факултет, Скопје

1976

Гимназија – Јосип Броз -Тито, Скопје

 

 

 

2020 – денес

Клиничка болница Жан Митрев Скопје

2019 – 2020

ПЗУ Санте Плус Скопје

2017 – 2019

Клиничка болница Жан Митрев Скопје

2015  – 2017

Клиничка болница Аџибадем Систина Скопје

2012 – 2015

Приватна ординација по оториноларингологија – “Прим. д-р Гогушевски” Скопје

1998 – 2012

Шеф на Детски оддел -Униветзитетска Клиника за уво, нос и грло – Скопје

1996 – 1998

Шеф на поликлиника – Униветзитетска Клиника за уво, нос и грло – Скопје

1985 – 2012

Униветзитетска Клиника за уво, нос и грло – Скопје

 

 

 

 

 

 

2000

Студиски престој ACU Utrecht, Holland,

1994

Постдипломски курс – Chaim Sheba Medical Center,Tel Aviv, Israel

1993

Студиски престој – Ichilov Hospital, Tel Aviv, Israel

– Македонска оториноларинголоска асоцијација