Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

Тимот на Жан Митрев

Назад до Доктори

Д-р Дијана Попевски

Анестезиолог

Место на раѓање:

Скопје, Македонија

E-mail:

dijana.popevski@zmc.mk

1998-2006 Универзитетска диплома (6 години)Медицински Факултет, Универзитет Кирил и Методиј, Скопје. Лекар со лиценца за работа.
2003-2005 Проект за намалување на штети, превенција од ХИВ, Хепатитис Б, Хепатитис Ц, Туберкулоза, сексуално преносливи болести, доброволно и доверливо советување и тестирање, советување за ХИВ
2004-2006 Невладина организација  Х.О.П.С. – NGO H.O.P.S. (Healthy Options Project Skopje) вработена како лекар – советник за третман на корисниците на дрога
2005 Вработена како сестра и асистент на доктор во САД
2007 – во тек Оддел за интензивна нега, Специјална болница Филип Втори, Скопје
2010 – во тек Специјализација по анестезиологија со интензивно лекување