Закажете преглед

Закажи преглед

Домашна посета

Почитувани,

Zan Mitrev Clinic воведува нова услуга- ДОМАШНА ПОСЕТА со преглед од кардиолог, за сите пациенти кои поради пандемијата не можат да дојдат во нашата клиника, а имаат кардиоваскуларни заболувања.

Закажете термин за домашна посета во период од 07 до 20 часот секој работен ден, а за викенд од 07 до 15 часот, преку телефонскиот број:  02/3091 484 или преку електронската пошта: infosalter@zmc.mk.

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

Тимот на Жан Митрев

Назад до Доктори

Д-р Елена Накова

Доктор на медицина

Место на раѓање:

E-mail:

elena.nakova@zmc.mk

Средно Медицинско Училиште – СОУ “Јане Сандански“ – Штип

Доктор по Општа Медицина  при “Универзитет Гоце Делчев” –  Штип

2019 – во тек

Доктор по Општа Медицина во Zan Mitrev Clinic

2018

Доктор по Општа Медицина, ПЗУ Д-р Офелија

 

Англиски

Италијански

Шпански