Закажете преглед

Закажи преглед

Домашна посета

Почитувани,

Zan Mitrev Clinic воведува нова услуга- ДОМАШНА ПОСЕТА со преглед од кардиолог, за сите пациенти кои поради пандемијата не можат да дојдат во нашата клиника, а имаат кардиоваскуларни заболувања.

Закажете термин за домашна посета во период од 07 до 20 часот секој работен ден, а за викенд од 07 до 15 часот, преку телефонскиот број:  02/3091 484 или преку електронската пошта: infosalter@zmc.mk.

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

Тимот на Жан Митрев

Назад до Доктори

Д-р Катарина Петкова

Доктор на медицина

Место на раѓање:

E-mail:

kristina.petkova@zmc.mk

2019

Положен државен испит и Лиценца за работа при Лекарска комора на Република Северна Македонија

2013-2019 

Универзитет “Св. Кирил и Методиј – Скопје – Медицински факултет-  Општа медицина  Доктор по медицина

2009-2013

Средно образование во Гимназија Добри Даскалов, Кавадарци

 

2020

Доктор по медицина во Zan Mitrev Clinic

2019-2020

Приправнички стаж во ЈЗУ Градска болница за хируршки болести Св. Наум Охридски – Скопје – Оддел Анестезиологија

2018-2019

Приправнички стаж во ЈЗУ Клиника за анестезија реанимација и интензивно лекување– КАРИЛ “Мајка Тереза ”Скопје

2014-2019

Координатор на генерација-студенти по медицина

19.03.2019 – 20.03.2019 

Certificate of Completion for Mass Casualty Incident Training – Предводено од соработка меѓу Министерство за здравство и Eltel MT3 организација од Израел

12.11.2018 – 12.11.2018 

– Учевство на стручен состанок на тема Светски ден на мозочен удар

12.05.2017 – 15.05.2017

 – Пасивен член на 40ти Интернационален Медицински научен конгрес и прв Југоисточен Европски самит за специјализанти и млади доктори и студенти по медицина.

12.03.2017 –12.03.2017

 Учевство во проект за Полиамнионски метаболизам во етиопатогенеза на болеста – H2S во етиопатогенезата на карцином на дебело црево и простата и кардиотоксичноста на Доксирубицинот – 70 години постоење на Медицински факултет – Скопје

07.05.2016 – 10.05.2016

 Пасивен член на 39ти Интернационален Медицински научен конгрес

26.04.2016 – 26.04.2016

– Учевство во проект за АБОРТУС – behind the curtains -организирано од ЕМСА

Англиски

Српски