Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

Тимот на Жан Митрев

Назад до Доктори

Проф. д-р Лиљана Илиевска

Специјалист по невропсихијатрија

Место на раѓање:

Берово, Македонија

E-mail:

liljana.ilievska@zmc.mk

1965-1971 M.D., Medical faculty, univ. “st. Cyril and Methodius”, Skopje, Macedonia
1971-1975 Specialization in Neuropsychiatry, Medical faculty, univ. “st. Cyril and Methodius”, Skopje, Macedonia
1972 Employed at the clinic of Neurology, Medical faculty, univ. “st. Cyril and Methodius”, Skopje, Macedonia
1975-1980 Master Degree in Neuropsychiatry
1978 Assistant of neuropsychiatry and psychology, Medical faculty, univ. “st. Cyril and Methodius”, Skopje, Macedonia
1980-1983 Doctoral dissertation in Neuropsychiatry
1986 Professor of neuropsychiatry and psychology
1987 Project about pain in Sweden
1991 Chief of department of headache
1991 Published monography “Evoked potentials in Neurology”
1995 “Goce Delcev” award for the monography “|Evoked potentials in Neurology”
1998 Project about epilepsy and genetic (Italian-German multicentric genetic study)факултет, унив. „св. Кирил и Методиј“, Скопје, Македонија
2002 Project of migraine (Macedonian-Slovenian international project)
2002 Published book “Neurology” for student and specialisants
2004 Chair of department of neuropsychiatry
2006 Chief of the Society of Neurology in Macedonia