Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

Тимот на Жан Митрев

Назад до Доктори

Марија Аџиоска

Психолог

Место на раѓање:

E-mail:

marija.adzioska@zmc.mk

2019
Лиценциран психолог од Комора на Психолози на Македонија.

2013-2018
Дипломиран психолог на Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ Филозофски факултет – Скопје.

 

2020- во тек

Психолог во Одделот за психологија и психотерапија во Zan Mitrev Clinic.

2019

-Асистент на професионален тренер и коуч за личен развој и компаниски развој –  „Сенсум“  – Тренинг и коучинг центар, Скопје.

-Психолог во приватна детска градинка „Бушава азбука“- Скопје.

2018

Психолог и координатор на додипломски, постдипломски и докторски студии на Институтот за психологија на Филозофски факултет во Скопје, во состав на Универзитетот „Св. Кирил и  Методиј“.

01.2017

Практикант во  ПЗУ „Филип Втори“ – Скопје.

03.2017

Практикант во ЈЗУ „ Психијатриска болница Бардовци“ – Скопје.

Практикант во ЈЗУ „ Психијатриска болница“ – Скопје.

Практикант во „ Центар за зависности во Кисела Вода“.

Практикант во  „ Центар за ментално здравје – Пролет“.

06.2016

Практикант во „Основно училиште Манчу Матак“ во Кривогаштани – Прилеп

05.2015

Практикант во Институт за брак и семејство и системска пракса. “Алтернатива “ Школа за семејна и  системска  психотерапија. Центар за едукација, психологија и советување – Скопје.

05.2014

Практикант во Јавна установа детска градинка “Детска радост” Скопје.

2017 – во тек

Едукација за советување и психотерапија во Гешталт Институт  – Скопје и Gestalt Psychotherapy Training Institute Malta.

2018 – 2019

Академија за човечки ресурси ( HR Academy) – „Clear view“ – Скопје (СТРАТЕШКИ HR МЕНАЏМЕНТ; РЕГРУТАЦИЈА И СЕЛЕКЦИЈА; ПРАВНИ АСПЕКТИ; ПЛАТИ, НАГРАДУВАЊЕ И ФИНАНСИСКИ АСПЕКТИ; МОТИВАЦИЈА НА ВРАБОТЕНИ И ЗАДОВОЛСТВО ОД РАБОТА; ОБУКИ И РАЗВОЈ НА ВРАБОТЕНИТЕ; HR AUDIT; PERFORMANCE MANAGEMENT;

2020
Сертификат: „Загубата и убавината на празнината“ –  Гешталт Институт и Gestalt Psychotherapy Training Institute Malta.

Сертификат:  „Справување со неизвесноста“ – Гешталт Институт и Gestalt Psychotherapy Training Institute Malta.

Сертификат:  „Работа со деца – гешталт перспектива“ – Гешталт Институт и Gestalt Psychotherapy Training Institute Malta.

2019

-Учество на национална платформа на психолози за унапредување на менталното здравје  – Комора
на психолози на Македонија.

-Тренинг за „НЛП Комуникација“ (Според методологијата на Невро Лингвистичко Програмирање) – Сенсум Тренинг и Коучинг.

-„On Becoming a Psychotherapist“ (International Interdisciplinary Gestalt Congress.

2018

-Сертификат:  „Длабинска анализа на соништа – гешталт перспектива“- Гешталт Институт и Gestalt Psychotherapy Training Institute Malta.

-Работилница за „Панични напади и анксиозност“.

2016-2017

Тренинг за ПСИХОДИЈАГНОСТИКА (теорија и практична примена на психолошки тестови и задачи) – Гешталт Институт „Младен Костиќ“ – Скопје.

 

2019 – Член на Комора на психолози на Македонија.

Англиски

Српски