Закажете преглед

Закажи преглед

Домашна посета

Почитувани,

Zan Mitrev Clinic воведува нова услуга- ДОМАШНА ПОСЕТА со преглед од кардиолог, за сите пациенти кои поради пандемијата не можат да дојдат во нашата клиника, а имаат кардиоваскуларни заболувања.

Закажете термин за домашна посета во период од 07 до 20 часот секој работен ден, а за викенд од 07 до 15 часот, преку телефонскиот број:  02/3091 484 или преку електронската пошта: infosalter@zmc.mk.

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

Тимот на Жан Митрев

Назад до Доктори

Д-р Марија Млинар

Доктор на медицина

Место на раѓање:

E-mail:

marija.mlinar@zmc.mk

01/09/2009–30/06/2013

Диплома за медицинска сестра – техничар

СМУГС „Д-р Панче Караѓозов“, Скопје

15/09/2013–03/06/2019

Доктор по општа медицина

Универзитет „Свети Кирил и Методиј“ – Медицински факултет, Скопје

01/06/2018–01/08/2018

Волонтер во Итна медицинска помош

ЈЗУ „Здравствен дом“, Скопје

2018–2019

Приправнички стаж

Клинички центар „Мајка Тереза“, Скопје

20/01/2020–Сега

Доктор по медицина

Клиника „Жан Митрев“, Скопје

     ​​Учество на 4 EMSA Мотивизациски викенд „Само – менаџирање“ при Европската Медицинска Студентска Асоцијација на Македонија (EMSA) во Битола, Р. Македонија (2014).

     ​​Учество на 5 Летна школа „Ургентна медицина“ при Европската Медицинска Студентска Асоцијација на Македонија (EMSA) во Охрид (2014).

    Учество на „Мешана наука“, на Интернационалниот животно научен Симпозиум за споделување на знаења при Универзитетот „Гоце Делчев“ – Медицински факултет во Штип (2014).

     Активно учество во работилниците „Мече болница“ во 2015 година – Европската Медицинска Студентска Асоцијација на Македонија (EMSA) во Скопје (2015).

     Учество на 6 Летна школа „Ургентна медицина“ при Европската Медицинска Студентска Асоцијација на Македонија (EMSA) во Охрид (2015).

    Учество на акредитираниот Интернационален Симпозиум на Универзитетот „Гоце Делчев“ – „Сегашни успеси и идни перспективи во медицината и биохемиските достигнувања“ – Медицински факултет во Штип (2015).

    ​​Учество на 31 Интернационална конференција за Алцхајмерова болест во Будимпешта, Унгарија (2016).

     Учество на работилница на Project White во организација на ЕМСА (2017).

     Учество на проектот Медицина базирана на докази на тема: „Нуклеарно-медицинска дијагностика и дијагностичка обработка на пациент со хронична коронарна артериска болест наспроти акутна коронарна артериска болест“ во организација на ЕМСА (2017).

     Учество на 40 Интернационален Медицински научен конгрес (2017).

    Учество на проектот „Денови на Медицинска едукација“ на тема: „Длабока венска тромбоза“ во организација на ЕМСА (2017).

    Активно учество во Фер Плеј фудбалска лига во организација на Македонската медицинска студенска асоцијација (2018);

     Учество на „Работилница а подобрување на знаењата и вештините кај избраните лекари за рано откривање и рана интервенција кај деца со попреченост“ (2019).

     Учество на научен симпозиум на тема: „Импликации на педијатриски и воздрасни кардиолошки операции“ во организација на ЕМСА (2019).

Англиски

Германски

Српски