Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

Тимот на Жан Митрев

Назад до Доктори

Д-р Нена Пецева

Специјалист по оториноларингологија

Место на раѓање:

Скопје, Македонија

E-mail:

nena.peceva@zmc.mk

Работно искуство

08.03.2016 -10.06.2019 ПЗУ РЕ – МЕДИКА,  Работа како оториноралинголог во амбуланта, оддел и операциона салa
11.06.2019 ПЗУ Клиничка болница ЖАН МИТРЕВ Скопје

Образование

01.09.1999-10.06.2003 СУГС Гимназија „Јосип Броз Тито“
01.10.2003 – 15.10.2009 Доктор на медицина

Медицински факултет, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје

Положен стручен испит и стекната основна лиценца за работа на 13.09.2010

03.05.2011 – 14.01.2016 Специјалист оториноларинголог, Универзитетска клиника за уво, нос и грло, Клинички центар „Мајка Тереза“ – Скопје.

Положен специјалистички испит по оториноралингологија на Универзитетската клиника за уво, нос и грло – Скопје на 14.01.20016 година.

 

III Курс по Отологија на тема: Тимпанопластики 28-29.04.2011 год. ОРЛ Клиника, Скопје
I Курс за Ринопластика 26 – 27.05.2011 год. ОРЛ Клиника, Скопје
I Балкански Симпозиум за Третман на дишен пат 16 – 17.12.2011, Скопје
III Македонски ОРЛ конгрес со меѓународно учество 16 – 19.10.2012, Охрид
II Балкански Симпозиум за Третман на дишен пат 2013, Скопје
II Курс за Риносептопластика 2013, ОРЛ Клиника, Скопје
I Курс за Назална Ендоскопија 20.09.2013, Скопје
I Работилница за Навигациска Ендоскопска Синус Хирургија 13 – 15.11.2015, Дојран
Стручен состанок на тема „Лекување на хипофарингеален карцином“ 09.04.2014, Скопје
Стручен состанок на тема „Терапевски пристап на алергиски и хроничен ринит“ 11.12.2015, Скопје
IV Македонски ОРЛ Конгрес со меѓународно учество 01 – 04.06.2017, Охрид
I Балкански Рино форум-Симпозиум и Работилница за синуси,база на череп и ринопластика 21-23.09.2017,Скопје
Учество на стручен состанок „Медикаментозен третман на Вертиго“ 29.09.2017, Скопје
II Балкански Рино-Форум (Sinusitis,Skull base and Rhinoplasty Simposium) 04-06.04.2019 Белград
Стручен состанок на тема “Вертиго-дијагностичко-терапевстки предизвик “17.05.2019 Скопје