Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

Тимот на Жан Митрев

Назад до Доктори

Д-р Оливера Жиковска

Специјалист по медицинска биохемија

Место на раѓање:

E-mail:

olivera.zhikovska@zmc.mk

2007 – 2010
Специјализација по медицинска биохемија, Универзитет „Св.Кирил и Методиј“, Скопје, Р. Македонија

2003
Медицински факултет, Универзитет „Св.Кирил и Методиј“, Скопје, Р. Македонија

 

2019 – во тек

Специјалист по медицинска биохемија во Клиничка болница „Жан Митрев“ Скопје, Македонија

2017- 2019 

Општа  болница „Еуроиталиа“, Скопје, Р. Македонија

2016 – 2017

ПЗУ „Амедела“ Дијагностичко специјалистичка лабораторија Скопје, Р. Македонија

2014 – 2016

ПЗУ „ЛАОР“ Дијагностичко специјалистичка лабораторија, Тетово, Р. Македонија

2004 – 2014

ЈЗУ „Здравствен дом“, Крива Паланка, Р. Македонија

Член на Македонска лекарска комора

Член на Македонско лекарско друштво

Член на  Здружение на доктори специјалисти по медицинска биохемија  на Р. Македонија

Член на EFLM – European federation of clinical chemistry and laboratory medicine.

Српски

Англиски

Бугарски