Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Тимот на Жан Митрев

Back to Doctors

Д-р Јована Стојменовиќ

Специјализант по анестезиологија со интензивно лекување

Place of birth:

E-mail:

jovana.stojmenovik@zmc.mk

2018

Лиценциран доктор на медицина на Факултетот на Медицина  при Университетот Св. Кирил и Методиј, Скопје, Република Северна Македонија

 

2012

Средно медицинско училиште „Д-р Панче Караѓозов“, Скопје, Република Северна Македонија

 

 

2019-денес

Доктор на медицина при Клиничка болница Жан Митрев, Скопје, Република Северна Македонија

2019

Доктор на медицина при Поликлиника „Медика Плус“, Скопје, Република Северна Македонија

 

 

 

 

2018

Македонско лекарско здружение-симпозиум за аномалии при раѓање-предизвици, дилеми и
третман, Скопје, Северна Македонија

2018

Сертификат за учество на отворениот курс на СЗО „Антимикробно управување: пристап базиран на компетентност“

2017

Сертификат за учество на 4-ти Меѓународен медицински научен конгрес, Скопје, Република Северна Македонија

  • Докторска комора на Македонија, Скопје, Република Северна Македонија
  • Ко-основач на здружението за личен раст и психоедукација „Мој Психолог“, Скопје, Република Северна Македонија

Англиски
Српски