Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

Тимот на Жан Митрев

Назад до Доктори

Д-р Рихан Саити

Доктор на медицина

Место на раѓање:

E-mail:

rihan.saiti@zmc.mk

1999 – 2007 Основно училиште „Фан Ноли„ – Тетово

2007 – 2011 Средно образование, ОСМУ „Никола Штејн„ – Тетово

2011 – 2017 Медицински факултет „Универзитет на Тетово„ – Тетово

2018 – Лиценциран доктор на Медицина

2018 – Доктор на медицина „Жан Митрев„

M Georgievska, R Saiti, D Popevski, T Gramosli, E Stoicovski, D Vuckova, D Neziri, S Marinkovic, P Ugurov, M Klincheva, E Idoski, N Hristov, P Milojevik, Z K Mitrev, R A Rosalia – External validation of the ACEF II operative risk model in a cardiac surgery population: an interim evaluation

Член на Лекарска Комора на Р. Македонија

Член на Македонското Кардиолошко Здружение

Член на Европското Кардиолошко Здружение