Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

Тимот на Жан Митрев

Назад до Доктори

Д-р Сузана Јанчевска

Ортопед

Место на раѓање:

Битола, Македонија

E-mail:

suzana.jancevska@zmc.mk

1988 Медицински Факултет,  Универзитет “Св. Кирил и Методиј”-  Скопје, доктор  по медицина
1989-1993 Здравствен Дом – Д.Хисар
1993-1994 Фабричка амбуланта “ Битолатекс”
1994-1996 Здравствен Дом Битола – служба за работа на село
1996-2001 Служба за итна медицинска помош – Битола
1998 Курс за срцево- белодробна ранимација
2001-2005 Универзитет „Св. Kирил и Методиј“, Скопје, Македонија, медицински факултет – специјализација по ортопедија
2001-2013 Клиничка Болница “Д-р Трифун Пановски” –Битола, одделение за ортопедија и трауматологија
2009 Клиника за Ортопедски болести, Медицински факултет, Скопје три месечен базичен курс за артроскопија на колено
2014 Поликлиника Филип Втори Струмица – Подружница Битола

1. Oртопедско – травматолошки прегледи  на заболувања, повреди и пореметеувања  на мускулоскелетниот систем што ги вклучува коските, зглобовите, мускулите, лигаментите, тетивите

2. Амбулантски процедури – апликација на интраартикуларни  и периартикуларни инекции

  • ПРП
  • Некрвава репозиција на коски и зглобови и поставување на гипсена имобилизација
  • Поставување на корсети и ортози – конзервативен третман на кифози и сколиози
  • Амбулантски хируршки третман на мали коски, зглобови и меки ткива со локална анестезија
  • Декомпресија на површен нерв ( каналикуларни синдроми ) со локална анестезија

3.Операции

  • Мекоткивни операции
  • Операции на коските
  • Операции на зглобовите
  • Артроскопија на колено