Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

Тимот на Жан Митрев

Назад до Доктори

Д-р Тања Грамосли

Спец. по анестезиологија и реаниматологија

Место на раѓање:

Скопје, Македонија

E-mail:

tanja.gramosli@zmc.mk

2005-2010
Специјализација по Анестезија и интензивно лекување -Медицински факултет “Св. Кирил и Методиј “, Скопје, Македонија

2005
Лиценциран доктор со положен државен испит

1996-2003
Медицински факултет “Св. Кирил и Методиј “, Скопје, Македонија

 

 

 

2010 – во тек

Специјалист по анестезиологија и реаниматологија во Клиничка болница “Жан Митрев“, Скопје, Македонија

2010
Специјалист по Анестезија и интензивно лекување- Медицински факултет “Св. Кирил и Методиј “, Скопје, Македонија

2004
Доктор по општа медицина, медицински факултет, универзитет „Св.Кирил и Методиј“, Скопје, Македонија

2009-2011
Континуирана постдипломска едукација-Анестиезиолошка школа, Дојран (Cardio circular system, blood and blood derivates from anaesthetic aspect, Respiration, Thorax, Anaesthesia of head and neck, Neuro surgical anaesthesia and intensive healing, loco regional anaesthesia and pain therapy)

2008
Курс  и европска диплома за Напредно одржување на живот од European Resuscitation Council (UK)

2007
Напреден курс за CRRT, Белград, Србија

2007

Интернационален симпозиум за сепси – Парис, Франција

Процедури

  • Општа анестезија
  • Регионална анестезија
  • Кардио анестезија
  • Амбулантска анестезија
  • Третман на хронична болка
  • Поставување на инвазивен мониторинг
  • Интензивно лекување
  • Транспорт на критично болни пациенти

– Македонско здружение на кардиолози

– Македонско здружение на анестезиолози

– Лекарска комора на Македонија

Англиски
Српски