Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

Тимот на Жан Митрев

Назад до Доктори

Д-р Љупчо Николов

Специјалист по општа хирургија

Место на раѓање:

E-mail:

ljupco.nikolov@zmc.mk

 • Општ хирург -Трауматолог,  од 10/2007год. на Клиниката за ТОАРИЛУЦ – Водњанска бр. 17 Скопје Клинички центар Мајка Тереза,
 • Координатор на Спинален центар-Клиника за ТОИРИЛУЦ, од 12/2014 до 10/2018год.,
 • Асистент на Катедрата за хирургија при Медицински факултет, Универзитет “Св. Кирил и Методиј” Скопје, Македонија – Водњанска бр. 17, од 09/2011 до 10/2018год.
 • Докторант на Катедрата за хирургија 2015, Медицински факултет, Универзитет “Св. Кирил и Методиј” Скопје Македонија.
 • Докторант на Катедрата за хирургија, 2015, Медицински факултет, Универзитет “Св. Кирил и Методиј” Скопје Македонија (во тек),
 • Субспецијализација /Трауматологија 2017 год,
 • Спинален центар Бурса Турција 2016-Ментор Проф. Д-р. Ufuk Aydinli,
 • Спиналниот центар LIV болница Истанбул Турција-Ментор Доц.Д-р Ozturk Cagatay.
 • Стипендија за континуирано образование во траума на рбетот и дегенеративниот’ рбет 2016 Април, Словенија,
 • Континуирано образование во хируршки пристапи на спиналите и техника, индикации и компликации – кадавер курс Холандија 2015,
 • Општ хирург-специјалист: трауматологија, 2007-октомври Медицински факултет Универзитет “Св. Кирил и Методиј” Скопје, Македонија – Водњанска бр. 17 Скопје.
 • Континуирано образование – Клиничкиот центар Бањица, Србија, 2004 Хирургија-траума,
 • Континуирано образование -ЕФОРТ Хелсинки, Финска – Трауматологија,
 • Континуирано образование – Course Cadaver Грац, Австрија 2010год,
 • Континуирано образование – Клиничкиот центар Љубљана Словенија 2011год, Трауматологија,
 • Континуирано образование – Истанбул Турција 2012 АО Основен курс.
 • Општа хирургија-трауматологија, 2002-2007 Медицински факултет Универзитет “Св. Кирил и Методиј” Скопје, Македонија – Водњанска бр.17.,
 • Студент по медицина: 1991/92 год до декември 1998 Медицински факултет Универзитет “Св. Кирил и Методиј” Скопје, Македонија – Водњанска.,
 • Студентска програма за размена на студенти. Клинички центар Љубљана, Словенија.
 • независна и ефективна тимска работа,
 • способност за организација, анализа и управување,
 • високо ниво на комуникација со пациентите и соработниците,
 • способност за работа во мултикултурна средина,
 • отворен, комуникативен,
 • ефективно и навремено извршување на задачите,
 • посветен на интегритетот,
 • свесност за политиката, економијата и културата,
 • хуманoст и почитување,
 • смирен под притисок,
 • посветен на совршеност,
 • Медицинско управување со персоналот.
 • Член на Македонското здружение на хирурзи за ортопедија и трауматологија.
 • Акцент во спиналната хирургија АО ФОНДАЦИЈА – Давос, Швајцарија –АО Trauma, Европа – член од 2007 година,

  АО Spine, Европа – член од 2013 година,