Request an appointment

Request an appointment

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

Zan Mitrev's Team

Back to Doctors

Dr. Magdelena Popovska Cvetkova

Spec. in radiodiagnostics

Place of birth:

Skopje, Macedonia

E-mail:

magdelena.popovska@zmc.mk

1997-2003 Licenced Medical doctor  ISCED 5, University “Ss. Cyril and Methodius”, Skopje (Faculty of Medicine)
2006-2010 Specialization in Radiology and Imaging , University Clinic of Radiology
2009-2016

2010

2013

PZU Neuromedica

Training of MRI neuroradiology and MRI breast Istanbul Turkey

Salzburg medical seminars diagnostic imaging

2016 – presence

09.2017

09.2018

Radiologyst , Zan Mitrev Clinic

Advanced MR Imaging of the Musculoskeletal System, Lisbon/Portugal

School of MRI course on advanced Neuro Imaging – Diffusion,Perfuson,Spectroscopy Leuven/Belgium

 

  • Conventional radiology
  • CT exam of all body
  • CT angiography
  • Ultrasound Brest
  • MR brain with diffusion, perfusion and spectroscopy
  • MR musculoskeletal , spine, abdomen, breast, uterus
  • Member of European Society of radiology (ECR)
  • Member of Macedonian Society of radiology
  • Member of ISMMR