Request an appointment

Request an appointment

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

EVOKED POTENTIALS

Evoked potentials are caused potentials, by means of which the external stimulus is perceived and the response of the brain centers to these stimuli.

Depending on the stimulus which caused them, there are several types of evoked potentials, and usually the following are used in our practice: Visual evoked potentials – VEP; Auditory evoked potentials and potentials of the brain stem – BAEP: Somatosensory evoked potentials – SEP

The difficulties that can be “clarified” are vision obstructions (impaired and lost vision), hearing obstructions (impaired and lost hearing, “humming”) and sensitive systems (numbness, “pins and needles”, “burning”, “tingling”, etc.).

The examination is painless, there are no absolute contraindications for its preparation. The preparation includes clean hair, without gel. The person should not be hungry and not to take sedatives on the day of imaging.