Request an appointment

Request an appointment

Домашна посета

Почитувани,

Zan Mitrev Clinic воведува нова услуга- ДОМАШНА ПОСЕТА со преглед од кардиолог, за сите пациенти кои поради пандемијата не можат да дојдат во нашата клиника, а имаат кардиоваскуларни заболувања.

Закажете термин за домашна посета во период од 07 до 20 часот секој работен ден, а за викенд од 07 до 15 часот, преку телефонскиот број:  02/3091 484 или преку електронската пошта: infosalter@zmc.mk.

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

What is Thoracic Surgery

The thoracic surgery includes operative, perioperative and postoperative care of the patients with acquired and congenital pathological conditions in the chest. This includes pathological conditions of the lungs, the esophagus and the chest wall, as well tumors of the mediastinum, diseases of the diaphragm and the pericardium.