Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

15.05.2024

Реализирана уште една посета на ученици

Минатата недела 50 ученици од Општинското средно медицинско училиште ,,Д-р Јован Калаузи” од Битола реализираa посета на нашата клиника со цел запознавање со организацијата на работа во современи приватни здравствени установи, современа медицинска техника и методи на работа.
Учениците кои ја посетија клиниката беа од образовните профили медицински сестри и сестри акушерки.