Доктор на медицина - Zan Mitrev Clinic

Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Доктор на медицина

Доктор на медицина

Активен до:

ПЗУ Клиничка Болница Жан Митрев Скопје за потребите на работниот процес објавува оглас за работнo место:

 

Доктор на медицина

 

Потребни квалификации:

 

  • Завршено високо образование – Медицински факултет;
  • Положен стручен испит;
  • Лиценца за работа;
  • Познавање англиски јазик (говорење, читање, пишување);
  • Познавање на работа со компјутери;

 

Други карактеристики и вештини:

 

•          Висок степен на лична организираност

•          Способност за менаџирање со време и одредување на приоритети

•          Способност за тимска работа

•          Развиени интерперсонални вештини

•          Способност за работа во динамична средина

•          Висока флексибилност и адаптибилност.

 

Клиниката нуди одлични услови за работа и високо професионална работна атмосфера. Можност за личен развој, едукација и доусовршување, како и имплементирање на нови технологии и третмани.

 

Доколку сметате дека ги исполнувате горенаведените услови и квалификации, Ве охрабруваме да ја поднесете Вашата апликација.

*Само кандидатите кои ги исполнуваат условите и кои што ќе влезат во потесен круг на селекција ќе бидат контактирани.
*Сите пристигнати апликации за работа ќе се третираат со целосна доверливост.