Хигиеничар/ка - Zan Mitrev Clinic

Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Одлични услови за работа

ПЗУ Жан Митрев има потреба од:

Хигиеничар/ка

Активен до: 01.10.2020

ПЗУ Клиничка Болница Жан Митрев Скопје за потребите на својата подружница Поликлиника “Филип Втори” Струмица објавува оглас за работнo место:

ХИГИЕНИЧАР/КА

Локација: Струмица

Потребни квалификации:
Работно искуство од 1 година ќе се смета за предност, но не е задолжително
Минимум средно образование

Други карактеристики и вештини:
Организациски способности
Одлични комуникациски вештини
Професионалионален и љубезен однос кон пациентите и останатите вработени
Мотивирана и стабилна личност
Самоиницијативност и флексибилност за индивидуално и тимско работење

Доколку сметате дека ги исполнувате горенаведените услови и квалификации, Ве охрабруваме да ја поднесете Вашата апликација најдоцна до 01.10.2020.

*Само кандидатите кои ги исполнуваат условите и кои што ќе влезат во потесен круг на селекција ќе бидат контактирани.
*Сите пристигнати апликации за работа ќе се третираат со целосна доверливост.

 

Аплицирај