Лаборант (Скопје) - Zan Mitrev Clinic

Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Одлични услови за работа

ПЗУ Жан Митрев има потреба од:

Лаборант (Скопје)

Активен до:

ПЗУ Клиничка Болница Жан Митрев Скопје за потребите на работниот процес објавува оглас за работнo место:

ХИГИЕНИЧАР/КА

 

Потребни квалификации:

  • Работно искуство од 1 година ќе се смета за предност, но не е задолжително
  • Минимум средно образование

Други карактеристики и вештини:

  • Организациски способности
  • Одлични комуникациски вештини
  • Професионален и љубезен однос кон пациентите и останатите вработени
  • Мотивирана и стабилна личност
  • Самоиницијативност и флексибилност за индивидуално и тимско работење

Доколку сметате дека ги исполнувате погоренаведените услови, Ве охрабруваме да ни ја испратите Вашата биографија.