Лаборант (Струмица) - Zan Mitrev Clinic

Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Одлични услови за работа

ПЗУ Жан Митрев има потреба од:

Лаборант (Струмица)

Активен до:

ПЗУ Филип Втори Струмица за потребите на работниот процес објавува оглас за работнo место:

ЛАБОРАНТ

Потребни квалификации:

  • ССС лаборант/медицински техничар со положен стручен испит
  • Со или без работно искуство
  • Познавање на англиски јазик
  • Одлично познавање на MS Office програмот

 

Други карактеристики и вештини:

  • Одлични комуникациски и интерперсонални вештини
  • Организациски способности
  • Мотивирана и стабилна личност
  • Флексибилност за индивидуално и тимско работење

 

Доколку сметате дека ги исполнувате погоренаведените услови, Ве охрабруваме да ни ја испратите Вашата биографија.