Повеќе работни места - Zan Mitrev Clinic

Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Повеќе работни места

Повеќе работни места

Активен до:

Согласно планираните проширувања на капацитетите за својата  Поликлиника во Струмица, а со цел обезбедување врвни здравствени услуги по светски стандарди, Жан Митрев Клиника Ве охрабрува да аплицирате на некоја од следните позиции:

 

  • Лекар специјалист – Радиолог
  • Лекар специјалист – Микробиолог
  • Лекар специјалист по медицинска биохемија
  • Лекар специјалист – Ортопед
  • Медицински сестри
  • Лаборанти
  • Рендген технолози
  • Администратори
  • Хигиеничари

 

Станете дел од нашиот тим и помогнете ни во остварување на нашата визија за перфекција во квалитетот на третманот на нашите пациенти.

 

Поликлиниката во Струмица нуди одлични услови за работа, кои вклучуваат можност за личен развој, едукација и доусовршување, како и примена на најновите технологии во секојдневното работење.