Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Искуства на наши пациенти

Назад до Искуства

22.08.2022

Изјава од Г-дин Иван Славков – Среќата се множи само кога ќе се сподели

Господинот Иван Славков е наш пациент повеќе од 20 години и како што самиот вели живее втор живот.
Му благодариме за неговата доверба кон нашиот тим сите овие години и му посакуваме добро здравје уште долго.
Слушнете ја изјавата на нашиот пациент