Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

Искуства на наши пациенти

Назад до Искуства

19.07.2019

Лана имај среќно детство и израсни во среќна, здрава и позитивна личност – Zan Mitrev Clinic

Лана се роди на Универзитетската Клиника за гинекологија и акушерство – Скопје на 14 април во 24-та гестациска недела, со апгар 1/3/4. Беше тешка само 720 грама и долга 33 сантиметри. По 94 дена, од кои првите 21 ден поминати на ГАК, а потоа во нашата клиника, таа замина дома со 2.200 килограми.

Нејзините родители Лила и Петар Ѓурчилови се заблагодарија на лекарите за сѐ што сториле за Лана да преживее.

„Најголемата битка ја победивме и подготвени сме за следните животни предизвици.
Ништо немаше од ова да биде реалност да не постоеја овие прекрасни луѓе кои се дел од тимот кој неуморно, деноноќно се бореа да преживееш. Без вас луѓе ова немаше да биде реалност! Голема благодарност до Zan Mitrev Clinic , која кога најмногу ни беше потребна нѐ згрижи и се потруди да ни бидат обезбедени најсовремените услови и нега. И на крај огромна благодарност до Клиниката за гинекологија и акушерство и до целиот медицински тим кој нѐ одржа во живот 21 ден. Никогаш, никогаш не губете надеж луѓе, чуда се случуваат – изјавија родителите на Лана.