Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Диетологија и нутриционизам

Преку клик на линкот може веднаш да закажете преглед on-line или преку нашиот контакт број на 02 3091 484

Одделот за диетологија и нутриционизам во Жан Митрев Клиника е целосно посветен да обезбеди висококвалитетна услуга и поддршка за пациентите при совладување на здрави навики во исхраната.

Согласно потребите на пациентите во стационар и амбуланта, одделот за нутриционизам ги врши следните услуги:

Работни време:

Понеделник – Петок од 08:00 – 16:00 часот

Марина Релушкоска