Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

Хирургија на дојка

Дојката преставува ткиво кое го покрива градниот кош. Дојките на жената се составени од посебно специјализирано ткиво кое прозиведува млеко како и масно ткиво. Количеството на масно ткиво ја определува големината на дојката. Дојката покрај специјализираното ткиво за создавање на млеко содржи и крвни садови, лимфни јазли и лимфни садови.