КАНЦЕР ДИЈАГНОСТИКА - Zan Mitrev Clinic

Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

КАНЦЕР ДИЈАГНОСТИКА

Преку клик на линкот може веднаш да закажете преглед on-line со 10% попуст од редовната цена или може да закажете редовно преку нашиот контакт број на 02 3091 484

https://www.foundationmedicine.mk/