Микробиолошка лабораторија - Zan Mitrev Clinic

Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Микробиолошка лабораторија

Преку клик на линкот може веднаш да закажете преглед on-line со 10% попуст од редовната цена или може да закажете редовно преку нашиот контакт број на 02 3091 484

  • Консултативен преглед со микробиолог
  • Брис од нос и грло
  • Урина за уринокултура
  • Брис од рана
  • Брис од кожа
  • Брис од очи (бактериолошки)
  • Брис од уши