Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

НЕИНВАЗИВНА

Кардиологијата како гранка ги опфаќа дијагнозата, причините и третманот на пореметувањата на срцевата структура и функција. Таа е медицинска специјалност чија цел е нега и зачувување на функцијата на срцето и артериите. Меѓутоа треба да се прави разлика од кардиоваскуларен хирург – лице кое врши хируршки зафат на отворено срце и кардиолог кој е одговорен за повеќе видово на тестови, дијагностички и терапевтски процедури како што е ангиопластиката. Постои разлика и меѓу срцева или кардиолошка болест која го зафаќа само срцето и кардиоваскуларна која го зафаќа срцето и крвните садови.