Неврологија и невропсихијатрија - Zan Mitrev Clinic

Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Неврологија и невропсихијатрија

Во одделот за неврологија и невропсихјатрија во нашата клиника се изведуваат специјалистички прегледи од невролошка и невропсихјатрика проблематика, консултации, дијагностицирање и третман на истите со медикаментозен третман, психотерапија или советување за подобро справување со животните проблеми во секојдневието.