Нутригенетика, исхрана и интолеранции - Zan Mitrev Clinic

Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Нутригенетика, исхрана и интолеранции

Во зависност од потребите на пациентите во нашата лабораторија изработуваме различни тестови поврзани со нутригенетика и диета, склоност кон дебелина, склоност кон развој на дијабетес и различни видови на тестови за интолеранција на храна и прехрамбени производи.