Закажете преглед

Закажи преглед

Земањето на примероци за анализа за COVID-19 се врши единствено по претходно закажување

Почитувани,

Ве информираме дека примањето и земањето на примероци за анализа за COVID-19 се врши единствено по претходно закажување.

Пожелно е сите закажувања да се вршат електронски преку следнава електронска пошта: infosalter@zmc.mk.

Доколку немате можност да го направите закажувањето електронски, Ве молиме да се јавите на тел. 02/3091-484 секој ден во период од 07 до 19 часот.

Со почит,

Жан Митрев Клиника

389 2 3091500

Одредување на татковство/роднински врски

Со помош на метода на ДНК профилирање на мајката, детето и потенцијалниот татко, со висока точност се одредува се одредува родителската поврзаност помеѓу тројцата. Покрај ова, се откриваат роднински врски во било каков контекст.