ОРТОПЕДИЈА И ТРАВМАТАЛОГИЈА - Zan Mitrev Clinic

Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

ОРТОПЕДИЈА И ТРАВМАТАЛОГИЈА

 

Ортопедија е медицинска гранка која опфаќа дијагноза и третман на сите ортопедски заболувања, почнувајќи од повреди во најмала возраст па сè до повреди или сршеници кај повозрасната популација.