Рентген дијагностика - Zan Mitrev Clinic

Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Рентген дијагностика

Рентген дијагностика – снимање на делови од човековото тело

Поврзани услуги

Инвазивна

Неинвазивна