Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

TENS терапија

TENS терапија (Транскутана електрична нервна стимулација) – терапевтски метод со дејство на минимални електро контракции. Се постигнува дразнење на сензитивните нервни завршетоци и блокада на рбетниот мозок со што се постигнува затворање на патот на болката. Со транскутаната електро нервна стимулација ја враќаме функционалноста на пациентот и со тоа се намалува употребата од аналгетска терапија