Borislav Gogushevski - Zan Mitrev Clinic

Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Ekipi i Zan Mitrevit

Back to Doctors

Prim. Dr. Borislav Gogushevski

Specialist otorinolaringolog

Place of birth:

Skopje, Maqedoni

E-mail:

borislav.gogusevski@zmc.mk

1991
Specializim në otorinolaringologji në Klinikën Universitare për vesh, hundë dhe fyt në Fakultetin e mjekësisë në Shkup

1984

Universiteti “Shën Kiril dhe Metodi” – Fakulteti i mjekësisë, Shkup

1976

Shkolla e mesme e përgjithshme “Josip Broz – Tito”, Shkup

 

 

2020 – sot

Specialist në otorinolaringologji në Zan Mitrev Clinic – Shkup

2019 – 2020

ISHP “Sante Plus” – Shkup

2017 – 2019

Specialist në otorinolaringologji në Zan Mitrev Clinic – Shkup

2015  – 2017

Spitali klinik “Acibadem Sistina” – Shkup

2012 – 2015

Ordinancë private për otorinolaringologji – “Prim.Dr. Gogushevski”, Shkup

1998 – 2012

Shef i departamentit për fëmijë – Klinika Universitare për vesh, hundë dhe fyt – Shkup

1996 – 1998

Shef i poliklinikës – Klinika Universitare për vesh, hundë dhe fyt – Shkup

1985 – 2012

Klinika Universitare për vesh, hundë dhe fyt – Shkup

 

2000

Qëndrim studimor – ACU Utrecht, Holland,

1994

Kurs pasuniversitar– Chaim Sheba Medical Center,Tel Aviv, Israel

1993

Qëndrim studimor – Ichilov Hospital, Tel Aviv, Israel

Shoqata maqedonase e otorinolaringologëve